31 may 2013

CONCURS DE PAELLES

     El dissabte 25 de maig de 2013 i amb un excel-lent dia primaveral,, la filà Cavallers de Llúria  i ja per segona vegada vam  participar en el concurs de paelles organitzat per la Junta de Festes,  celebrat en l'immillorable lloc del poble per a este acte, el Plà de la Font.

     Després d'una bona matinada per muntar taules i preparar el que anavem a necessitar per fer la paella, era preceptiu anar a esmorzar per agafar forçes, en esta ocasió va ser Marcos Bravo on en la seua bodega (bodega Maru) ens va preparar unes viandes per a posar-se a to. I ja amb la panxa plena era questió d'anar a parar taula, posar cadires i preparar el vermut fins l'hora de la paella.

     Volem destacar el molt bon ambient que es respira en este acte i la gran participació dels festers, ja que es el primer esdeveniment  on s'assaborix l'aire de festa, música i germanor. Cal destacar la gran taula de Cavallers que per segón any s'ompli de gom a gom amb molta gent jove, que qui sap, algún dia podrán ser mereixedors de ser Cavallers de Llúria.

     Com que unes imatges ens contaràn millor tot el que vam viure, ací les teniu.

 
 
 

 







 


 
 








 

 



 




                         



29 may 2013

ARROSSET AL FORN


 
 
   
 
 
     Que vos sembla este arrosset???
     Doncs açò es el que vam dinar el passat dissabte 11 de maig. Com que ja comença a fer bon temps, ja sona la música de festes a les poblacions veines i ens queda no res per fer el primer acte de carrer, teniem la necessitat de fer un precalfament per al proper dia 25, el concurs de paelles.
     Per a este dinar, va ser el nostre company Luis Valor el cuiner encarregat de fer el dessitjat arrosset al forn, que ja li rondava pel cap des de feia algunes setmanes. Va comptar amb la col-laboració de Ernesto Ferrándiz com ajudant de cuina i ja després de fer  tots preparatius de l'arrosset a la seu de la filà, va ser al forn de Juanvi Lloréns on li  vam donar el temps de cocció necessarí perque estiguera al punt.
     Per una ocasió com esta no podien faltar les ganes de festa, per lo que amb dos o tres dolçaines,  Cristian a la caixa, Roberto a la guitarra i Juanvi a la bandurria, van fer festa fins l'hora de sopar, que ja una vegada estavem allí, doncs es vam quedar.
 
     Be xicots, fins a les paelles que ja están ahí.
 
 
 
 
 





 
 
 




4 may 2013

13 D'ABRIL, DINAR ANGLÉS

   Com ja sabrà gran part del mon fester, tenim l'orgull de comptar en la filà  amb un matrimoni d'anglesos, ells son Pat i Terry, i com que estàn perfectament integrats a la filà, el passat 13 d'abril van  ser ells els encarregats per iniciativa propia de preparar el que seria el vermut d'un dissabte, eixó si, el menú va ser menjar tipic anglés desde els plats de vermut fins al dinar i postre. Cal dir que a pesar de la falta de costum per aquest tipo de menjar, vam poder disfrutar i assaborir de tot el que amb molta cura i feina ens van preparar  per esta ocasió.

Gràcies Pat i Terry